GLEM ALT OM TRADITIONEL CATERING

Street food hitter som aldrig før, og madscenen rykker mere og mere ud på gaden eller direkte hjem til gæsten. Sammen med vores over 70 madpionerer kan vi nu tilbyde en bid af den fantastiske markedsstemning til jeres næste arrangement.

Hele året ruller vi, sammen med vores dygtige madentreprenører, vores madmarked ud til alverdens firmafester, konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage og bryllupper, for at tilbyde gæsterne skæve og unikke madkoncepter, som de aldrig har fået det før. Du bestemmer menuen, vi sørger for resten.

MADEN

Noget for enhver smag

Noget for enhver smag

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste gademad fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg.

Se Mad & Drikke >>

BAREN

Lad os stå for baren

Lad os stå for baren

Baren byder på fad- og specialøl, vin i alle farver, lækker saft, cocktails, klassiske sodavand og varme drikke, serveret af personale fra vores dygtige og erfarne Mad & Marked-crew.

 

Se Mad & Drikke >>

MILJØ

Den rette stemning

Den rette stemning

Et food court handler om mere end velsmagende mad. Det skal også være et stemningsfuldt og rart sted at opholde sig. Derfor sætter vi en ære i at skabe en passende og stemningsfyldt atmosfære - uanset om det skal være råt, intimt, festligt eller noget helt fjerde.

Samarbejdspartnere

Ry Outdoor
Grøn koncert
AROS
Cyklo
Velux
Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad
Musikhuset Aarhus
Aarhus Volume
Muskelsvindfonden
Flagstang markeder
Spot
Heartland festival
Cirkus Summarum
Rock under broen