Kontakt Mad & Marked

Aarhus
Vestergade 5B
8000 Aarhus C
CVR-nr.: 39392496
Tlf: 70606310
 

København
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn 
CVR-nr.: 39392496
Tlf: 70606310

Mail: kontakt@madogmarked.dk

Vores kunder siger de sødeste ting...

"Mad og Marked leverede mad, kaffe og snacks til Nordens største Marketing og Tech event, NextM i foråret 2019. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Mad & Marked, der fra begyndelsen var åbne i dialogen omkring set up’et, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god oplevelse for vores deltagere, et godt flow og mad, der passede til forskellige typer af præferencer. Både før-, under-, og efter eventet følte man sig taget i hånden og vejledt. professionelt."

- Ketaki Schrøder, Head of Marketing, GroupM

NextM
"Mad & Marked er proffessionelle at samarbejde med, og de forstod at levere det perfekte miljø, indhold og kulinariske udvalg til Berlingske Byens Bedste 2019 Prisuddeling."

- Karen Beldring, Projektkoordinator, Berlingske

Berlingske
"Planlægningsprocessen fungerede helt optimalt med korte statusmøder, meget hurtig eksekvering af nye idéer og ikke mindste passende udfordring på de løse idéer, som ikke ville fungere i praksis. Selve arrangementet blev afviklet med stor professionalisme, engagement og agilitet. TAK for skøn mad og drikke, dejlig musik og behageligt samarbejde."

- Mia Jørgensen, Teamleder i HR, Pension Danmark

Pension Danmark
"Vi har flere gange haft den udsøgte fornøjelse af at arbejde sammen med Mad og Marked. Alle gange har hele processen fungeret fuldstændig optimalt. De har leveret et varieret udbud af både street food, fersk østers og dejlige drikkevarer i specialdesignede boder. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde."

- Annette K. Valsted, projektleder, Bricks A/S

Bricks
"Det hele spillede bare - mad, bar og teknik! Det var super lækker mad og folk syntes det var en fed ide med madboder! Og sceneshow, lys og lyd var der styr på hele aften. Mad & Marked havde fuldstændig styr på tropperne og barpersonalet var super til oprydning og havde dækket så fint op! Stor ros til jer Mad & Marked, det er ikke sidste gang vi gør brug af Jer 😊"

- Heidi Fabricius Ahle, Head of Site Acquisition, KPR Towers

KPR Towers

Samarbejdspartnere

AROS
Musikhuset Aarhus
Classic Car Race
Aarhus Volume
Muskelsvindfonden
Copenhell
Spot
Grøn Koncert
Jyllandsposten
Berlingske
Heartland Festival
NextM
Tivoli Friheden
Cirkus Summarum
Rock Under Broen
Velux
Jellinge Musikfestival