Kontakt Mad & Marked

Aarhus
Jægergårdsgade 164a
8000 Aarhus C
CVR-nr.: 39392496
Tlf: 22969161
 

København
Otto Busses Vej 5
2450 København SV
CVR-nr.: 39392496
Tlf: 28153463

Mail: kontakt@madogmarked.dk

Vores kunder siger de sødeste ting...

"Mad og Marked leverede mad, kaffe og snacks til Nordens største Marketing og Tech event, NextM i foråret 2019. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Mad & Marked, der fra begyndelsen var åbne i dialogen omkring set up’et, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god oplevelse for vores deltagere, et godt flow og mad, der passede til forskellige typer af præferencer. Både før-, under-, og efter eventet følte man sig taget i hånden og vejledt. professionelt."

- Ketaki Schrøder, Head of Marketing, GroupM

NextM
"Mad & Marked er proffessionelle at samarbejde med, og de forstod at levere det perfekte miljø, indhold og kulinariske udvalg til Berlingske Byens Bedste 2019 Prisuddeling."

- Karen Beldring, Projektkoordinator, Berlingske

Berlingske
"Planlægningsprocessen fungerede helt optimalt med korte statusmøder, meget hurtig eksekvering af nye idéer og ikke mindste passende udfordring på de løse idéer, som ikke ville fungere i praksis. Selve arrangementet blev afviklet med stor professionalisme, engagement og agilitet. TAK for skøn mad og drikke, dejlig musik og behageligt samarbejde."

- Mia Jørgensen, Teamleder - HR, Pension Danmark

Pension Danmark
"Vi har flere gange haft den udsøgte fornøjelse af at arbejde sammen med Mad og Marked. Alle gange har hele processen fungeret fuldstændig optimalt. De har leveret et varieret udbud af både street food, fersk østers og dejlige drikkevarer i specialdesignede boder. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde."

- Annette K. Valsted, projektleder, Bricks A/S

Bricks

Samarbejdspartnere

Heartland Festival
Jyllandsposten
Copenhell
Cirkus Summarum
Tivoli Friheden
Berlingske
Aarhus Volume
Velux
Jellinge Musikfestival
Muskelsvindfonden
Flagstang Markeder
AROS
Musikhuset Aarhus
Rock Under Broen
NextM
Spot
Grøn Koncert