Frisklavede og pyntede cocktails
Orange, grøn og rød juice
Østers med gremolata og wasabi
Nudelsalat med kylling, gulerod og koriander, rejer i rød karry og mangosalat med agurk
Jordbæris, vaniljeis og chokoladeis
Quinoa med sorte bønner, nachos, dressing og ærteskud
Bagt kylling, basmatiris og lamb korma

Alle de bedste street food trucks - samlet på ét sted

Vores fornemmeste opgave består i at vide, hvad der rører på sig i street food-miljøet, så vi kan tilbyde publikum de bedste madoplevelser fra Danmark og verden. Hos os er en burger ikke bare en burger, og en pandekage er ikke bare en pandekage. Vi vil kun tilbyde det allerbedste.

Med mere end 70 food trucks og stadeholdere i bagkataloget kan vi tilbyde et bredt og varieret udvalg af mad til forskellige typer arrangementer. Vi sætter en stor ære i at have et globalt madsyn, så derfor har vi street food fra hele verden i vores repertoire. Du kan for eksempel sætte tænderne i kinesiske bao buns, cremet italiensk is, klassiske fish’n’chips fra England, peruvianske empañadas og smagfulde mexicanske tacos.

Mad & Marked har stor fokus på økologi og bæredygtighed, hvilket bl.a. betyder, at maden serveres i komposterbar service, at madboderne overholder reglerne om affaldssortering, og at der for så vidt muligt bruges økologiske, sæsonbaserede og lokale råvarer i madproduktionen.

Afrikansk

Afrikansk mad indeholder masser af grøntsager, krydderier og krydderurter, men har også stor tradition for at bruge frugt i maden. Vi tilbyder retter med plantain, også kendt som madbananer, samosas og afrikanske wraps med og uden kød.

Amerikansk

De kalder det 'the land of opportunity', og det ses tydeligt på den amerikanske madscene. Vi har alle klassikerne; burgere, hotdogs, fries, wings, pulled pork og ribs marineret i rigelige mængder af kærlighed og krydderi. Det er alsidig comfort-food, når det er bedst.

Appetiser

Appetiser, også kendt som fingermad, sikrer at dine gæster kan holde sig glade og mætte fra start til slut. Her kan vi blandt andet tilbyde sliders og små fine anretninger, der både fungerer selvstændigt til receptioner og til at stille den lille sult før det store måltid.

Asiatisk

Thailand, Vietnam, Kina, Japan, Indien og Nepal… I Danmark er vi glade for køkkenet med de mange grøntsager og friske krydderurter, og udvalget af orientalsk street food spænder vidt og bredt. Derfor har vi adgang til noget nær alle tænkelige asiatiske køkkener.

Australsk

Den australske madscene er bl.a. famøs for lækre pies, 'brekky' og svampet bananbrød overhældt med sirup. Her er der særligt fokus på lokale, økologiske og friske råvarer, og selvom Danmark endnu ikke svømmer i australske foodtrucks, så har vi adgang til de allerbedste.

Cocktail

Skal der være fest, så lad der være fest. Vores dygtige bartendere kan præstere alt fra en velskænket fadøl til cocktails i alle afskygninger. Vi kan klare det meste, uanset om du er til gin & tonic, piña colada, mojito, espresso martini, margarita, negroni eller old fashioned.

Dansk

Vi kan tilbyde klassiske danske retter som bøfsandwich, boller i karry og frikadeller med kartoffelsalat, men også kulinariske oplevelser fra danske farvande, der byder på alt fra rejer, limfjordsøsters og blåmuslinger til makrel, torsk, ørred og kulmule.

Delikatesser

De fleste lande har deres egne delikatesser, som man bør smage, når man rejser rundt i verden. Vi samarbejder med madboder fra hele Danmark, som laver mad fra hele verden, og derfor kan vi tilbyde delikatesser i alle afskygninger.

Dessert

Dessert er noget, der får de flestes tænder til at løbe i vand. Den perfekte afrunding på et dejligt måltid. Vi kan diske op med klassikere som is, vafler, pandekager og cupcakes, eller desserter fra helt specifikke egne rundt omkring i verden.

Drikke

Hos Mad & Marked kan du slukke tørsten i alskens lækre og læskende drikke. Vi serverer iskolde pilsnere og specialøl, brusende sodavand, friske læskedrikke, cocktails, klassiske drinks, cider, vin, gløgg og meget, meget mere.

Fransk

Det franske cuisine har mange unikke specialiteter såsom frølår, snegle, confit de canard, tatar og bøf bearnaise; for slet ikke at tale om, at Frankrig er verdens hovedstad for gode oste, baguette og udsøgte vine. Fransk street food er raffineret, enkelt og uhyre velsmagende.

Græsk

Tag en mental tur til en eksotisk mediterransk restaurant med havudsigt, stearinlys og rå mursten. Grækenland er hjemstavn for gyros, tzatziki, lammespyd, oliven, feta, store solmodne tomater, søde peberfrugter, dolmades og moussaka, og du er sikker på velsmag og gode råvarer.

Grill

Duften af grill bringer tankerne hen på sol og varmere dage. Grill og BBQ er det perfekte indslag til sommerfesten, og kan bestå af alt fra slagterens grillpølser og sticky spareribs til tyrkiske grillspyd og jamaicansk jerk. 

Indisk

Varme krydderier og friske krydderurter kendetegner indisk mad, og det er ikke uden grund, at det er så populært over hele verden. Vi kan stille op med velkendte retter som Tikka Masala, Butter Chicken og vegetarretten Dahl.

IS

Hjemmelavede ispinde, gelato, vaffelis, flødeis og frozen yoghurt i forskellige smage og med et væld af krymmel og toppings. Is er elsket af både børn og voksne, og derfor er det oplagt som dessert eller som en cooler til varme sommerdage.

Italiensk

Pasta, pizza, risotto og tiramisu. Italien er hele Danmarks yndlingskøkken, og det er det nok på grund af dets enkelthed. Her består retterne nemlig som oftest af få råvarer med stor velsmag, og der er ikke sparet på hverken kærlighed, sort peber eller parmesan.

Juice

Friskpresset juice og iskolde smoothies er det perfekte mellemmåltid, fordi det både er nærende, sundt og lækkert. Vi kan, foruden den klassiske juicebod, tilbyde bæredygtige løsninger, såkaldte smoothie-cykler, hvor det hele blendes ved hjælp af dynamo.

Kaffe

Vi danskere er det folk i verden, der drikker mest kaffe, så derfor har vi selvfølgelig også alverdens varianter af kaffe i sortimentet. Vi kan tilbyde friskbrygget cafe latte, cappucino, macchiato, flat white, americano, filter- og stempelkaffe, iskaffe, verdens bedste varme chokolade, chai, te og meget mere.

Latinamerikansk

Selvom Latinamerika er en meget bred betegnelse, er nogle overordnede fællestræk for køkkenerne friske krydderurter, krydderier, citrusfrugter og masser af grøntsager. Vores udvalg byder blandt andet på arepas, tacos, empanadas og ceviche - alt sammen lavet fra bunden.

Mellemøsten

Mellemøsten har en lang og stolt gastronomisk tradition, og mange opskrifter har fulgt familier i mange generationer. Det mellemøstlige køkken byder på alt fra hummus, falafler, pita og shawarma til syrisk pizza, dolma, shakshuka og kofta.

Mexicansk

Det mexicanske køkken er kendetegnet ved friske krydderurter, spicy krydderiblandinger og lækre dips og salsaer. Vi har alle slags mexicanske fristelser, uanset om du er til smækfyldte tacos, dejlig varm chili con carne, burritos med masser af guacamole, huevos rancheros eller noget helt femte.

Nordic

Kom tilbage til naturen med nordisk mad, som typisk kendetegnet ved at være råt, groft og rustikt, med masser af rodfrugter, kerner og krydderurter. Det nordiske køkken er baseret på naturens egen produktion og lokale råvarer, og maden er gerne forarbejdet så lidt som muligt.

Ost

Ost er en alsidig spise, der fungerer både til morgenmad, på aftensmad, som tapas og til dessert. Uanset hvordan du bedst kan lide din ost, har vi en løsning, der passer. Blandt vores mange samarbejdspartnere er der nemlig et stort udvalg af løsninger til osteelskeren.

Seafood

Havet gemmer på et væld kulinariske perler, der anno 2019 udgør nogle af de mest delikate retter i verden. Seafood rimer på street food, hvorfor vi selvfølgelig tilbyder alt godt fra havet; frisk fisk, østers, pil-selv-rejer, fish'n'chips, hummer, lobster rolls - og mere til.

Snack

Vi har et solidt udvalg af gourmet-snacks til store og små arrangementer. Vi kan medbringe vores egen popcornmaskine, popcorn med forskellig smag, specialristede nøddeblandinger, gourmet-chips, breadsticks med dip, ja - alt godt til ganen.

Spansk

Det gode vejr og varme klima sætter sit præg på de spanske specialiteter, der smager af sol og sommer. Vi kan tilbyde dig en bid af varmen med alt fra fisk og skaldyr, gazpacho, paella, tortillas og churros til spanske tapas med alt, hvad det indebærer.

Sushi

Sushi er en fantastisk spise, der både er sund, frisk, velsmagende og æstetisk - og så fås det i et hav af varianter. Vi har bæredygtig sushi lavet på frisk fisk, vegetarsushi, pokébowls, sushiburritos og et væld af udbydere at vælge imellem.

Tapas

Tapas betyder 'småretter' og er oplagt som delemad. De mest kendte varianter er spansk og italiensk udgave, men faktisk har eksempelvis Grækenland og Tyrkiet også en udgave, som hhv. går under navnene mezé eller mezze. Tapas er perfekt til social dining.

Thai

Autentisk thai-mad er kendt for dets mange grøntsager, intense krydderier og friske krydderurter. Blandt de mest kendte retter, vi kan tilbyde, er Pad Thai, Panang-curry, Tom Kha-suppe og Satay, men også kolde retter som rispapirsruller og friske salater.

Vegansk

En god vært skal tage hånd om alle sine gæster, og derfor kan det være en god idé at inkludere et vegansk madkoncept i dit udvalg. Vi kan tilbyde veganske indspark i form af burgere, wraps, pandekager, supper, sushi, salater og falafler, så ingen skal gå sultne hjem.

Vegetar

En stor del af den danske befolkning vil gerne spise mindre kød, og derfor har vi sørget for et bredt udvalg af vegetariske retter, herunder sushi, wraps, thai-mad, salater, burgere, pita, supper, sandwiches, falafler og gryderetter med masser af krydderi.

Vietnamesisk

Friske rispapirsruller, brandvarm pho-suppe eller en sprød banh mí-sandwich? Det vietnamesiske køkken byder på smagseksplosioner af de helt store, når der trylles med krydderurter, grøntsager og krydderier på kryds og tværs. 

Vin

De fleste kender til rødvin, hvidvin og rosé, men derudover kan vinmarkedet være lidt af en jungle at finde rundt i. Uanset om menuen står på sønderjysk kagebord eller 9 serveringer af en 3-stjernet Michelin-kok, skal vi nok sørge for, at vinen passer som fod i hose.

Join Mad & Marked

Join Mad & Marked

Vil du med på holdet af dygtige madfolk?

Ansøg her >>

Dit Mad & Marked

Dit Mad & Marked

Skal vi stå for catering til din næste fest?

Kontakt os her >>

Eventsamarbejde

Eventsamarbejde

Du har eventet, vi fikser maden!

Kontakt os her >>

Samarbejdspartnere

Grøn Koncert
AROS
Musikhuset Aarhus
Heartland Festival
Berlingske
Aarhus Volume
Rock Under Broen
Jellinge Musikfestival
Cyklo
Spot
Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad
Tivoli Friheden
Flagstang Markeder
Copenhell
Muskelsvindfonden
Cirkus Summarum
Velux