Glade mennesker spiller petanque til madmarked i Kødbyen

Uformel og utraditionel markedsstemning

Udover fantastisk street food er det den rette stemning, der adskiller street food catering fra traditionel catering. I samarbejde med dig skaber Mad & Marked et tema og en afslappet atmosfære med lokal autencitet, der sætter alle sanserne i spil og efterlader et permanent aftryk i dine gæsters hukommelse. Når vi skaber vores miljøer, stræber vi altid efter at ramme en stemning, der summer af glæde og begejstringen for det anderledes. Det opnår vi bedst med velsmagende og aromatisk street food, et skræddersyet sortiment af drikkevarer, indbydende og farverig udsmykning og hjertevarm gæstfrihed.
Skalaen og temaet er kun begrænset af én enkelt ting - din kreativitet.

 

Madmarked i din egen baghave

Madmarked i din egen baghave

Tag festen til nye højder med dit eget private street food marked. Om det er den store firmafest med 5000 kuverter eller den mindre fejring af en ny afdeling der skal afholdes, så kan vi skabe den helt rette stemning så tæt på dig som du ønsker. Du kan selv sammensætte menu og miljø eller du kan lade os stå for det hele herligheden. Vi tager jer naturligvis med på råd, så I får den bedst mulige oplevelse med street food catering. 

Madmarked i din egen baghave
Atmosfære uden sidestykke

Atmosfære uden sidestykke

Hos Mad & Marked mener vi, at den perfekte feststemning skabes af gode mennesker og de rette omgivelser. Derfor bygger vi en begivenhed op helt fra bunden og tager altid udgangspunkt i den lokation vores street food marked skal leve i. Alt skal passe sammen - lige fra farvesammensætningen af de kulørte lamper over dig, til følelsen mellem tæerne fra græstæppet under dig. Fornøjelsen er komplet og kommer til at være helt på DIN side. 

 
Kontakt os og hør mere >>

Atmosfære uden sidestykke

Samarbejdspartnere

Grøn Koncert
Muskelsvindfonden
Jyllandsposten
Velux
Heartland Festival
Classic Car Race
Copenhell
Jellinge Musikfestival
Rock Under Broen
Musikhuset Aarhus
AROS
Cirkus Summarum
Aarhus Volume
NextM
Berlingske
Tivoli Friheden
Spot