Folk nyder solen med street food i Musikhusparken i Aarhus

Mad & Marked skaber madkultur med fokus på nytænkende mad - og markedsoplevelser

Mad & Markeds vision er at skabe en street food-kultur med fokus på tilgængelighed og mad i øjenhøjde. Med en glødende passion for mad og gastronomi inden for street food og en brændende kærlighed til den uformelle markedsstemning, tilbyder vi street food catering, arrangerer madmarkeder og laver eventsamarbejder landet over.
Med afdelinger i Aarhus og København er vi altid klar til at favne hele landet.

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste street food fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked ruller ud med food trucks i hele landet og byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg.

I tæt samarbejde med eventpartnere, stadeholdere og producenter bestræber vi os på at gøre anderledes, spændende og nytænkende mad- og markedsoplevelser til en større del af madkulturen i Danmark. 

Mad & Marked er ejet af en engageret investorkreds med stor kærlighed til mad og kultur og har en aktiv bestyrelse som i kan læse mere om herunder:

Bestyrelsesformand  - Jess Friberg-Larsen
Bestyrelsesmedlem - Kim Nielsen
Bestyrelsesmedlem - Christian Astorp
Bestyrelsesmedlem - Hans Froholdt
Bestyrelsesmedlem - Jens Haar

HYR OS >>

Vores kunder siger de sødeste ting...

"Mad og Marked leverede mad, kaffe og snacks til Nordens største Marketing og Tech event, NextM i foråret 2019. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Mad & Marked, der fra begyndelsen var åbne i dialogen omkring set up’et, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god oplevelse for vores deltagere, et godt flow og mad, der passede til forskellige typer af præferencer. Både før-, under-, og efter eventet følte man sig taget i hånden og vejledt. professionelt."

- Ketaki Schrøder, Head of Marketing, GroupM

NextM
"Mad & Marked er proffessionelle at samarbejde med, og de forstod at levere det perfekte miljø, indhold og kulinariske udvalg til Berlingske Byens Bedste 2019 Prisuddeling."

- Karen Beldring, Projektkoordinator, Berlingske

Berlingske
"Planlægningsprocessen fungerede helt optimalt med korte statusmøder, meget hurtig eksekvering af nye idéer og ikke mindste passende udfordring på de løse idéer, som ikke ville fungere i praksis. Selve arrangementet blev afviklet med stor professionalisme, engagement og agilitet. TAK for skøn mad og drikke, dejlig musik og behageligt samarbejde."

- Mia Jørgensen, Teamleder i HR, Pension Danmark

Pension Danmark
"Vi har flere gange haft den udsøgte fornøjelse af at arbejde sammen med Mad og Marked. Alle gange har hele processen fungeret fuldstændig optimalt. De har leveret et varieret udbud af både street food, fersk østers og dejlige drikkevarer i specialdesignede boder. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde."

- Annette K. Valsted, projektleder, Bricks A/S

Bricks
"Det hele spillede bare - mad, bar og teknik! Det var super lækker mad og folk syntes det var en fed ide med madboder! Og sceneshow, lys og lyd var der styr på hele aften. Mad & Marked havde fuldstændig styr på tropperne og barpersonalet var super til oprydning og havde dækket så fint op! Stor ros til jer Mad & Marked, det er ikke sidste gang vi gør brug af Jer 😊"

- Heidi Fabricius Ahle, Head of Site Acquisition, KPR Towers

KPR Towers

Samarbejdspartnere

Tivoli Friheden
Jyllandsposten
Musikhuset Aarhus
Cirkus Summarum
Berlingske
Heartland Festival
NextM
Aarhus Volume
Grøn Koncert
Velux
Jellinge Musikfestival
Rock Under Broen
Spot
AROS
Classic Car Race
Copenhell
Muskelsvindfonden