Få den perfekte markedsstemning til jeres næste arrangement

Mangler I en cateringløsning til jeres næste store arrangement? En cateringløsning udover det sædvanlige?

Så kan vi hjælpe jer!
Med over 70 street food-pionerer i vores portefølje, står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet street food catering, som er alt andet end traditionel. 

Vi har stor erfaring med afvikling af store madmarkeder og festivaler og kan skræddersy de helt rigtige rammer eller tema for jeres arrangement - om der er tale om en klassisk catering, firmafest eller et kundearrangement. Måske ønsker I at opgradere jeres årlige landsmøde eller årets julefrokost? 

Vi tilbyder både spændende street food fra alle verdenshjørner, fantastiske drikkevarer og barløsninger - og så kan vi tilbyde at skabe de helt rigtige rammer for arrangementet, hvad end I ønsker den uformelle markedsstemning eller et tema for arrangementet.

Lyder det interessant?
Så kan i se vores detaljerede catering-præsentation her, som inkluderer prisoverslag. Kontakt os endelig for et skræddersyet tilbud.

MADEN

Noget for enhver smag

Noget for enhver smag

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste gademad fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg i vores cateringløsninger.

 

Se Mad & Drikke >>

BAREN

Lad os stå for baren

Lad os stå for baren

Baren byder på fad- og specialøl, vin i alle farver, lækker saft, cocktails, klassiske sodavand og varme drikke, serveret af personale fra vores dygtige og erfarne Mad & Marked-crew.

 

Se Mad & Drikke >>

MILJØ

Den rette stemning

Den rette stemning

Et food court handler om mere end velsmagende mad. Det skal også være et stemningsfuldt og rart sted at opholde sig. Derfor sætter vi en ære i at skabe en passende og stemningsfyldt atmosfære - uanset om det skal være råt, intimt, festligt eller noget helt fjerde.

Samarbejdspartnere

Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad
Cirkus Summarum
Rock Under Broen
Ry Outdoor
Velux
Heartland Festival
Grøn Koncert
Flagstang Markeder
Jellinge Musikfestival
AROS
Musikhuset Aarhus
Cyklo
Muskelsvindfonden
Spot
Aarhus Volume