Publikum nyder solen til Street Food Festival Aarhus 2018

Street food catering - din egen private markedsstemning

Julefrokost med julemarkedsstemning
Skal årets julefrokost dufte af ristede kastanjer og dampende gløgg? Trakter gæsterne med flæskestegssandwich og juleempanadas, julehotdog eller pulled duck, æbleskiver og juleøl. Vi skruer op for stemningen og julemarkedsfølelsen.

Skal der ekstra krydderi på dit arrangement? Lav en multietnisk julefrokost med mad fra hele verden serveret af passionerede stadeholdere. Uanset hvilket verdenskøkken, der passer jer, garanterer vi en hyggelig og uformel markedsstemning, der inviterer til hyggeligt samvær for alle kollegaerne. Se eksempler på firma-pakker her.

Street food hele året

Mangler I en cateringløsning til jeres næste store arrangement? Måske ønsker I at opgradere jeres årlige landsmøde, sommerfest eller årets julefrokost? En cateringløsning udover det sædvanlige?

Med over 100 food trucks og street food-pionerer i vores portefølje, står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet street food catering, som er alt andet end traditionel. Vi har stor erfaring med afvikling af store madmarkeder og festivaler og kan skræddersy de helt rigtige rammer eller tema for jeres arrangement - om der er tale om en klassisk catering, firmafest, teambuilding eller et kundearrangement.

Vi tilbyder spændende street food catering fra alle verdenshjørner, fantastiske drikkevarer og barløsninger - og så kan vi tilbyde at skabe de helt rigtige rammer for arrangementet, hvad end I ønsker den afslappede markedsstemning eller et koordineret, fuldendt tema for arrangementet. Dit eget private street food marked kan skaleres op eller ned efter ønske. Om I er 50 eller 5000 madelskere der skal dele en unik cateringoplevelse, så kan vi altid levere en komplet løsning med autentisk, frisklavet street food og læskedrikke serveret af vores dedikerede og smilende crew. Vil du vide mere om mulighederne, så klik her.

Lyder det interessant?
Så kontakt os endelig for et skræddersyet tilbud.

Hvorfor street food catering?

Mad er et af de emner de fleste mennesker forstår og har en holdning til. Mad er, som musik og socialt samvær, en af vores globale fællesnævnere og kan starte samtaler og slå dørene op for nye venskaber. Når vi vil forstå andre kulturer sker det ofte igennem gastronomi, hvor især street food kan male et detaljeret portræt af en lokal og uformel madkultur.

Street food catering er derfor mere end traditionel firmacatering. Det er en komplet helhedsoplevelse hvor autenticitet og fleksibilitet er i højsædet. Det er kvalitet i øjenhøjde. Street food catering gør det muligt at skubbe til dine gæsters kulinariske grænser ved at booke forskellige food trucks men på samme tid lade dem sammensætte deres eget måltid. Du kan skabe en løs stemning, hvor gæsterne kan mingle mens de kan både se, dufte og smage på street food, der tilberedes for øjnene af dem og serveres fra farverige food trucks af kokken selv.  

MADEN

Street food for enhver smag

Street food for enhver smag

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste street food fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi har altid et bredt og spændende udvalg i vores løsninger til street food catering.

 

SE MAD & DRIKKE >>

BAREN

Lad os stå for baren

Lad os stå for baren

Sluk tørsten med forfriskende drikkevarer, der er skræddersyet til street food. Baren byder på fad- og specialøl, vin i alle farver, lækker saft, cocktails, klassiske sodavand og varme drikke, serveret af personale fra vores dygtige og erfarne Mad & Marked-crew. 

 

SE MAD & DRIKKE >>

MILJØ

Den rette stemning

Den rette stemning

Et street food marked handler om mere end velsmagende mad. Det skal også være et stemningsfuldt og rart sted at opholde sig. Derfor sætter vi en ære i at skabe en passende og stemningsfyldt atmosfære - uanset om det skal være råt, intimt, festligt eller noget helt fjerde.

SE MILJØ >>

Vores kunder siger de sødeste ting...

"Mad og Marked leverede mad, kaffe og snacks til Nordens største Marketing og Tech event, NextM i foråret 2019. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Mad & Marked, der fra begyndelsen var åbne i dialogen omkring set up’et, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god oplevelse for vores deltagere, et godt flow og mad, der passede til forskellige typer af præferencer. Både før-, under-, og efter eventet følte man sig taget i hånden og vejledt. professionelt."

- Ketaki Schrøder, Head of Marketing, GroupM

NextM
"Mad & Marked er proffessionelle at samarbejde med, og de forstod at levere det perfekte miljø, indhold og kulinariske udvalg til Berlingske Byens Bedste 2019 Prisuddeling."

- Karen Beldring, Projektkoordinator, Berlingske

Berlingske
"Planlægningsprocessen fungerede helt optimalt med korte statusmøder, meget hurtig eksekvering af nye idéer og ikke mindste passende udfordring på de løse idéer, som ikke ville fungere i praksis. Selve arrangementet blev afviklet med stor professionalisme, engagement og agilitet. TAK for skøn mad og drikke, dejlig musik og behageligt samarbejde."

- Mia Jørgensen, Teamleder i HR, Pension Danmark

Pension Danmark
"Vi har flere gange haft den udsøgte fornøjelse af at arbejde sammen med Mad og Marked. Alle gange har hele processen fungeret fuldstændig optimalt. De har leveret et varieret udbud af både street food, fersk østers og dejlige drikkevarer i specialdesignede boder. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde."

- Annette K. Valsted, projektleder, Bricks A/S

Bricks
"Det hele spillede bare - mad, bar og teknik! Det var super lækker mad og folk syntes det var en fed ide med madboder! Og sceneshow, lys og lyd var der styr på hele aften. Mad & Marked havde fuldstændig styr på tropperne og barpersonalet var super til oprydning og havde dækket så fint op! Stor ros til jer Mad & Marked, det er ikke sidste gang vi gør brug af Jer 😊"

- Heidi Fabricius Ahle, Head of Site Acquisition, KPR Towers

KPR Towers

Samarbejdspartnere

Berlingske
Rock Under Broen
AROS
Muskelsvindfonden
Musikhuset Aarhus
Jellinge Musikfestival
Classic Car Race
Cirkus Summarum
Jyllandsposten
Spot
Velux
Tivoli Friheden
Grøn Koncert
Copenhell
NextM
Aarhus Volume
Heartland Festival