Publikum nyder solen til Street Food Festival Aarhus 2018

Street food catering - din egen private markedsstemning

Mangler I en cateringløsning til jeres næste store arrangement? Måske ønsker I at opgradere jeres årlige landsmøde, sommerfest eller årets julefrokost? En cateringløsning udover det sædvanlige?

Så kan vi hjælpe jer!
Med over 70 food trucks og street food-pionerer i vores portefølje, står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet street food catering, som er alt andet end traditionel. 
Vi har stor erfaring med afvikling af store madmarkeder og festivaler og kan skræddersy de helt rigtige rammer eller tema for jeres arrangement - om der er tale om en klassisk catering, firmafest, teambuilding eller et kundearrangement. 

Vi tilbyder spændende street food catering fra alle verdenshjørner, fantastiske drikkevarer og barløsninger - og så kan vi tilbyde at skabe de helt rigtige rammer for arrangementet, hvad end I ønsker den afslappede markedsstemning eller et koordineret, fuldendt tema for arrangementet. Dit eget private street food marked kan skaleres op eller ned efter ønske. Om I er 50 eller 5000 madelskere der skal dele en unik cateringoplevelse, så kan vi altid levere en komplet løsning med autentisk, frisklavet street food og læskedrikke serveret af vores dedikerede og smilende crew.

Lyder det interessant?
Så kan I se vores detaljerede street food catering-præsentation her, som inkluderer prisoverslag. Kontakt os endelig for et skræddersyet tilbud.

Hvorfor street food catering?

Mad er et af de emner de fleste mennesker forstår og har en holdning til. Mad er, som musik og socialt samvær, en af vores globale fællesnævnere og kan starte samtaler og slå dørene op for nye venskaber. Når vi vil forstå andre kulturer sker det ofte igennem gastronomi, hvor især street food kan male et detaljeret portræt af en lokal og uformel madkultur.

Street food catering er derfor mere end traditionel firmacatering. Det er en komplet helhedsoplevelse hvor autencitet og fleksibilitet er i højsædet. Street food catering gør det muligt at skubbe til dine gæsters kulinariske grænser ved at booke forskellige stader, men på samme tid lade dem sammensætte deres eget måltid. Du kan skabe en løs stemning, hvor gæsterne kan mingle mens de kan både se, dufte og smage på street food, der tilberedes for øjnene af dem og serveres af kokken selv.  

MADEN

Street food for enhver smag

Street food for enhver smag

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste street food fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi har altid et bredt og spændende udvalg i vores løsninger til street food catering.

 

SE MAD & DRIKKE >>

BAREN

Lad os stå for baren

Lad os stå for baren

Sluk tørsten med forfriskende drikkevarer, der er skræddersyet til street food. Baren byder på fad- og specialøl, vin i alle farver, lækker saft, cocktails, klassiske sodavand og varme drikke, serveret af personale fra vores dygtige og erfarne Mad & Marked-crew. 

 

SE MAD & DRIKKE >>

MILJØ

Den rette stemning

Den rette stemning

Et street food marked handler om mere end velsmagende mad. Det skal også være et stemningsfuldt og rart sted at opholde sig. Derfor sætter vi en ære i at skabe en passende og stemningsfyldt atmosfære - uanset om det skal være råt, intimt, festligt eller noget helt fjerde.

SE MILJØ >>

Samarbejdspartnere

Spot
Flagstang Markeder
Tivoli Friheden
Copenhell
Aarhus Volume
Berlingske
Heartland Festival
Grøn Koncert
Rock Under Broen
Jellinge Musikfestival
Cyklo
Muskelsvindfonden
Velux
Cirkus Summarum
Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad
Musikhuset Aarhus
AROS