Få den perfekte markedsstemning til jeres næste arrangement

Står I og mangler catering til jeres næste store arrangement? Så hjælper vi gerne! Med over 70 street food-pionerer i vores portefølje står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet catering. Vi har erfaring med alt fra store madmarkeder og miljøløsninger til levering af mad til firmafester, så I er i trygge hænder hos os.

Vi tilbyder spændende street food af den bedste kvalitet, og udover levering af maden sørger vi for at sætte de helt rette rammer for arrangementet. Hele året ruller vi, sammen med vores dygtige madentreprenører, foodtrucks ud til alverdens fantastiske caterings, for at tilbyde gæsterne skæve og unikke madkoncepter, som de aldrig har fået det før. I bestemmer menuen, vi sørger for resten.

Med os som samarbejdspartner får I catering, der er alt andet end traditionel. Vi lytter til jeres behov og forventninger, og i fællesskab sammensætter vi den helt rette cateringløsning til jer. Vi står for planlægningen og fokuserer altid på at skabe den uformelle markedsstemning, der dannes omkring street food. 

I kan se vores detaljerede catering-præsentation her, som inkluderer prisoverslag. Kontakt os endelig for et skræddersyet tilbud.

MADEN

Noget for enhver smag

Noget for enhver smag

Vores mission er at tilbyde publikum den absolut bedste gademad fra hele verden, og derfor er vi altid først på pletten, når det rører på sig i street food-miljøet. Mad & Marked byder på konstant varierende madoplevelser, høj kvalitet og et globalt madsyn. Ikke to markeder er ens, og vi gør altid vores for at sikre et bredt og spændende udvalg i vores cateringløsninger.

Se Mad & Drikke >>

BAREN

Lad os stå for baren

Lad os stå for baren

Baren byder på fad- og specialøl, vin i alle farver, lækker saft, cocktails, klassiske sodavand og varme drikke, serveret af personale fra vores dygtige og erfarne Mad & Marked-crew.

 

Se Mad & Drikke >>

MILJØ

Den rette stemning

Den rette stemning

Et food court handler om mere end velsmagende mad. Det skal også være et stemningsfuldt og rart sted at opholde sig. Derfor sætter vi en ære i at skabe en passende og stemningsfyldt atmosfære - uanset om det skal være råt, intimt, festligt eller noget helt fjerde.

Samarbejdspartnere

Spot
Cirkus Summarum
Musikhuset Aarhus
Ry Outdoor
Aarhus Volume
AROS
Rock Under Broen
Flagstang Markeder
Velux
Muskelsvindfonden
Jellinge Musikfestival
Grøn Koncert
Cyklo
Heartland Festival
Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad