Skøjtebane

ÅRETS FIRMAEVENT - INDENFOR - UDENFOR

For første gang nogensinde, får du mulighed for at invitere kollegaerne til en forsinket julefrokost, et kick off, en familiedag eller nytårskur på Danmarks nationalstadium, PARKEN, der hele januar, er klædt i vinterskrud med nordisk tema. Der er skruet op for vinterhyggen og maden tilberedes på stedet, i foodtrucks fra Mad & Marked.

I får det hele for jer selv
Her er masser af plads, frisk luft og højt til himlen, og I får området eksklusivt: til jer, kollegaerne og/eller gæsterne. For at sikre mod regn og sne, er PARKEN overdækket. Så I er indenfor, udenfor.  Ekstraordinært tilbyder vi mulighed for at afbooke gratis op til 7 dage før event.

Winter Wonderland
En allé af grantræer leder gæsterne ind til det store område ved plænen, hvor en 600m2 stor skøjtebane, er samlingspunktet. Vi pynter op, og I vælger selv, om vi skal sætte borde og bænke frem, eller om I hellere vil stå op.

Til duften af frisklavet mad, er det tid til at samles. Skål i bobler, snør skøjterne, varm jer på en kop kakao, hold en curlingturnering eller sæt Leo på glatis på programmet.

Lyder det interessant?

Er I interesseret i at afholde et firmaarrangement i PARKEN, så kan I se vores detaljerede præsentation, som inkluderer prisoverslag, forslag til food trucks og underholdning. 

Se præsentation 

 

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller vil have et skræddersyet tilbud. 

Vores kunder siger de sødeste ting...

"Mad og Marked leverede mad, kaffe og snacks til Nordens største Marketing og Tech event, NextM i foråret 2019. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Mad & Marked, der fra begyndelsen var åbne i dialogen omkring set up’et, og hvordan vi bedst muligt kunne sikre en god oplevelse for vores deltagere, et godt flow og mad, der passede til forskellige typer af præferencer. Både før-, under-, og efter eventet følte man sig taget i hånden og vejledt. professionelt."

- Ketaki Schrøder, Head of Marketing, GroupM

NextM
"Mad & Marked er proffessionelle at samarbejde med, og de forstod at levere det perfekte miljø, indhold og kulinariske udvalg til Berlingske Byens Bedste 2019 Prisuddeling."

- Karen Beldring, Projektkoordinator, Berlingske

Berlingske
"Planlægningsprocessen fungerede helt optimalt med korte statusmøder, meget hurtig eksekvering af nye idéer og ikke mindste passende udfordring på de løse idéer, som ikke ville fungere i praksis. Selve arrangementet blev afviklet med stor professionalisme, engagement og agilitet. TAK for skøn mad og drikke, dejlig musik og behageligt samarbejde."

- Mia Jørgensen, Teamleder i HR, Pension Danmark

Pension Danmark
"Vi har flere gange haft den udsøgte fornøjelse af at arbejde sammen med Mad og Marked. Alle gange har hele processen fungeret fuldstændig optimalt. De har leveret et varieret udbud af både street food, fersk østers og dejlige drikkevarer i specialdesignede boder. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette samarbejde."

- Annette K. Valsted, projektleder, Bricks A/S

Bricks
"Det hele spillede bare - mad, bar og teknik! Det var super lækker mad og folk syntes det var en fed ide med madboder! Og sceneshow, lys og lyd var der styr på hele aften. Mad & Marked havde fuldstændig styr på tropperne og barpersonalet var super til oprydning og havde dækket så fint op! Stor ros til jer Mad & Marked, det er ikke sidste gang vi gør brug af Jer 😊"

- Heidi Fabricius Ahle, Head of Site Acquisition, KPR Towers

KPR Towers

Samarbejdspartnere

Jyllandsposten
Heartland Festival
Velux
Berlingske
Grøn Koncert
Spot
Musikhuset Aarhus
NextM
Copenhell
AROS
Classic Car Race
Jellinge Musikfestival
Cirkus Summarum
Muskelsvindfonden
Tivoli Friheden
Aarhus Volume
Rock Under Broen